Rólunk

Családunk évtizedek óta foglalkozik szőlő és bortermeléssel a Kunsági Borvidék szívében Soltvadkerten. 20 hektáron gazdálkodunk, melyben jelentős fajtáink a Generosa, Cserszegi fűszeres és a Kékfrankos. Folyamatosan bővülő ültetvényeinknél szem előtt tartjuk a hagyományos magyar minőségi bort adó szőlőfajták telepítését.

Lédig és táj bor forgalmazás után kezdtük el a minőségi borkészítést és a palackos értékesítést. Borainkat saját és a környező gazdák szőlőterméséből készítjük. Borászatunk jelentős technológiai fejlesztéseken esett át melyeket lehetőségeinkhez mérten szeretnénk évről évre folytatni.

Borházunkban 30 fő befogadására alkalmas kóstolóterem található melyben pincelátogatás után borkóstolókat és igény szerint rendezvényeket tartunk. Szálláshelyek létesítésével a környék turizmusába is szeretnénk bekapcsolódni.

Fehér és rosé borainkat oxigéntől elzártan reduktív technológiával készítjük, hogy gyümölcsös frissességüket előhozzuk és megtartsuk. Törekszünk a letisztult zamatban gazdag, komplex borok készítésére.

Vörösboraink között megtalálhatóak a mára egyre jobban kedvelt könnyű gyümölcsös és a fahordóban érlelt testes borok.